Daging babi Braised Kanthi Dijaga

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Daging babi braised minangka sajian sing misuwur, lan saben masakan utama duwe daging babi rebus khusus. Nggunakake weteng daging babi minangka bahan utama, lan luwih becik nggunakake daging telu lapis lan lurus (weteng daging babi). Panci umume umume casserole. Daging iku lemu lancip, legi lan alus, akeh nutrisi, lan lebur ing tutuk.
Daging babi braised saos coklat nyebar ing saindenging negara kita. Ana 20 utawa 30 cara, sing duwe gizi tartamtu.

Praktek siji

:A: weteng daging babi, kecap, anise star, jahe, mrico, minyak hemp, gula batu, bawang putih, uyah
langkah

1. Siapake bahan-bahan, wisuh weteng daging babi lan potong potongan mahjong;
2. Panasake kompor nganggo minyak wijen, jahe tumis, papak, mrico lan anise star;
3. Tuang ing weteng daging babi lan tumis nganti loro-lorone dibakar, lebokake anggur masak utawa anggur putih, kecap, gula batu;
4. Transfer menyang pot panci kanthi banyu sing wis umob, lan rebus sajam kanthi panas sing alon. Sampeyan kudu nguripake kanthi asring, ing tangan siji, kanthi warna pot kanthi rata, ing tangan liyane supaya ora nemplekake kulit babi ing pot. Cukup taburi mrico lan uyah sadurunge disajikake.
5. Sajian lan atur kanthi bener, napsu bakal luwih apik.

Praktek loro

1. Potong weteng daging babi ing sisih cilik, banjur potong bawang lan jahe dadi irisan gedhe.
2. Lebokake lenga ing panci dadi panas, lebokake gula putih banjur tumis. Yen malih dadi warna gula, tambahi daging, lebokake banyu sing cocog, bumbuhake karo kecap, uyah, gula, bawang ijo, jahe, anise lintang, godhong teluk, lan godhok ing geni sing sithik. -Servis sajrone 1,5 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan