Ayam Ayam Kanthi Mrica

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Cara produksi siji
1 balung paha ayam dicopot, ditambahake 1/4 bawang bombay, 2 irisan jahe, 2 sendok makan anggur, sepotong putih daun bawang, rebus suwene sawetara jam ing pot sing digosok, lan gunakake garpu kanggo ngetokake paha sing ora kaetung daging Bolongan cilik.
2,1 sendok makan bubuk mrica ireng, 2 sendok makan anggur masak, 1 sendok makan kecap ringan, 2 sendok anggur abang, setengah sendok mrico ireng sing anyar digiling, 2 sendok makan saos tiram, 1 sendok makan gula, uyah sithik, Cut bawang bombay seger kanggo digunakake mengko, ing crisper Lay lapisan daging pitik nganggo lapisan bawang mentah lan lebokake ing kulkas kanthi sewengi. Baleni yen ana apa-apa.
3. Irisan sepotong mentega iris tipis ~ kudu ana ing 10G, tumis bawang bombay, lan yen trikatuka empuk, tambahi duduh kaldu godhog nganggo balung ayam, 1 sendok saos tomat, 2 sendok anggur abang, 2 sendok kecap, 1 sendhok mrico Ireng, setengah sendok mrico ireng sing anyar diwutahake, gula lan uyah sing dicampur, aduk rata, tambahkan kentang sing wis ditumbuk, aduk rata, pungkasane sup kenthel lan sampeyan bisa mateni panase.
4. Masak jamur bareng karo jagung, jupuk karo mentega, lan lebokake ing gelas cilik digawe saka kubis ungu.
5. Wenehake kentang kukus lan wortel ing pot lan goreng nganti salib emas, banjur sampeyan bisa nyelehake ing piring.
6. Tambahake butter 10G lan wiji bawang wangi.
7. Pertama, goreng kulit ayam ing sisih siji, tambah sendok anggur abang, pencet steak pitik nganggo spatula, lan goreng udakara 2 menit kanthi total 2 menit.
8. Siapke jagung, endhog lsp.
9. Lebokake piring.
10. Yen pitik wis metu saka pot, bisa dipangan.
Cara produksi loro
1. Pethuk paha ayam debone, gepuk ing ngarep sedhela, banjur pukulun ing sisih mburi;
2. Tambahake anggur masak, daging sing diasinake, bubuk limang rempah-rempah, kecap asin ringan, aduk rata lan diasinake ing wayah wengi ing kulkas;
3. Tuang minyak ing wajan, lebokake pitik sing diasinake, lan goreng limang menit ing loro-lorone;
4. Goreng nganti daging mateng banjur dipotong cilik-cilik;
5. Remake saos mrica ireng.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan