Tongkat Daging Babi rebus Beku

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pitepangan produk Bahan baku asale saka papan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, Walanda, lsp.
spesifikasi Spesifikasi liyane, nampa adat
fitur Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu.
Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane.
Kondisi panyimpenan Cryopreservation ngisor -18 ℃

Teknologi protein beku bio
Teknologi protein beku biologis, BFPT yaiku langsung nambah protein beku biologis ekstraseluler menyang bahan panganan. Aktivitas protein beku ekstraselular bakteri luwih dhuwur tinimbang kabeh sel inti es, lan struktur serpihan serat es sing teratur bisa dipikolehi, kanthi efektif nambah tekstur panganan beku lan nambah efisiensi beku.
Sistem beku cepet
Sistem pembekuan cepet. Sistem pembekuan CAS minangka kombinasi medan magnetik dinamis lan medan magnetik statis, sing nerbitake energi cilik saka tembok kanggo nggawe molekul banyu ing panganan cilik lan seragam, lan banjur langsung adhem panganan saka negara superkolol dadi -23 ° Beku ing ngisor C. Amarga ekspansi kristal beku diminimalake, jaringan sel panganan ora rusak, lan warna, aroma, rasa lan seger panganan bisa dipulihake sawise dicair, lan ora ana jus sing ilang, lan rasa lan penylametan banyu luwih apik. njaga
Pembekuan dekompresi panganan
Dekompresi panganan lan pembekuan Dekompresi panganan lan pelestarian beku kasusun saka pendinginan vakum, cryopreservation lan panyimpenan gas. Iki nduweni ciri suhu sithik lan oksigen sithik, nyandhet tuwuh lan ambegan mikroorganisme, lan nyuda pengaruh (karusakan) oksigen lan karbon dioksida ing panganan. Mula, pengawetan pembekuan tekanan suda ora mung duwe kaluwihan pembekuan kanthi cepet, wektu pengawetan sing suwe lan kualitas panyimpenan sing luwih apik, nanging uga umur panganan sing luwih dawa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan