Babagan Kita

factroy

Shijiazhuang Huikang food Co., Ltd. didegaké ing taun 1993, kanthi modal terdaftar 10 yuta RMB. Perusahaan pengolahan panganan gedhe lan uga integrasi produksi, pangolahan lan perdagangan.
Perusahaan panganan Huikang dununge ing kabupaten Zhengding, provinsi Heibei, cedhak bandara Shijiazhuang, cedhak jalan tol Beijing-Shenzhen, lan 240Km nganti Beijing, 350km adoh saka Pelabuhan Tianjin. Ana posisi geografi sing utama lan fasilitas lalu lintas sing trep.

room

Perusahaan iki jembaré 45000㎡, nduwe lokakarya panganan masak sing dimeteri, kanthi 2800 ㎡, ngasilake 10 ton produk mateng saben dina; Siji lokakarya komprehensif kanggo ngolah sayuran sayuran lan panganan wheaten kanthi luas 1800㎡, bisa ngasilake 18 ton dina; Siji panelitian lan pengembangan lokakarya kanggo produk anyar, sing nduweni fasilitas panelitian lengkap; Telung suhu sithik, bisa nyimpen 3500 ton produk; Siji mikroorganisme lan Laboratorium analisis fisik / kimia, sing duwe peralatan canggih lan alat uji coba; Kajaba iku, perusahaan uga duwe taman demonstrasi kanggo nandur woh-wohan lan sayuran.

rooms

Perusahaan iki bisa ngasilake produk panganan wheat (kayata pangsit, wonton, doubao, lsp) lan produk buah lan sayuran (bawang, kentang, wortel, buah kiwi, stroberi, lan liya-liyane) 3500 ton saben taun, lan bisa ngasilake rasa beku produk daging, panganan masak 4000 ton saben taun. Produk kasebut diekspor menyang Jepang, Amerika, Australia, Hongkong lan negara lan wilayah liyane. Lan adol produk kasebut entuk pangsa pasar sing luwih gedhe.

shkjh

Shijiazhuang Huikang co., Ltd. wis entuk lisensi kanggo daging sing diolah kanthi panas lan produke sing asale saka kewan sing duwe jubah sing ditemtokake dening Menteri Pertanian, Keadilan lan Perikanan Jepang wiwit taun 2001; wis entuk sertifikat ISO9001 ing taun 2002 lan sertifikat HACCP wiwit taun 2003. Perusahaan kami wis nggawe Praktik Manufaktur lan Praktik Operasi Standar Sanitasi, lan produk olahan sesuai karo sarat Hazard Analysis Critical Control Point, nggawe inspeksi keamanan kualitas lengkap lan sistem pengawasan lan pengawasan , supaya bisa yakin manawa produk kasebut bisa memenuhi standar kualitas ngekspor bahan panganan.

teduy

Perusahaan kita minangka juara ing kompetisi industri iki, nyedhiyakake pasar kanthi produk berkualitas tinggi lan aman, Ditampa kanthi reputasi apik, lan dadi eksportir ldading ing China. Disukai dening klien domestik lan foregn.
Shijiazhuang Huikang Food Co., Ltd. mesthi nuruti filosofi bisnis "Kualitas minangka dhasar pangembangan perusahaan; integritas minangka kekuwatan pangembangan perusahaan. Kita saestu nampi kabeh industri kanggo gabung lan nggawe masa depan sing apik.