Lidah Daging Soto Rebus Beku

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Panganan beku dipérang dadi panganan adhem lan panganan beku. Panganan beku gampang dilestarekake lan akeh digunakake ing produksi, transportasi lan panyimpenan panganan sing bisa rusak kayata daging, unggas, produk akuatik, susu, endhog, sayuran lan woh-wohan; iku nutrisi, trep, higienis lan ekonomi; Panjaluk pasar gedhe, duwe posisi penting ing negara maju, lan berkembang kanthi cepet ing negara berkembang.

Panganan sing adhem: ora prelu dibekukan, panganan sing suhu suda dikurangi nganti cedhak karo titik beku lan disimpen ing suhu iki.
Panganan beku: Yaiku panganan sing disimpen ing suhu ing sangisore titik beku sawise beku.
Panganan adhem lan panganan beku kanthi kolektif diarani panganan beku, sing bisa dipérang dadi limang kategori: woh-wohan lan sayuran, produk akuatik, daging, unggas lan endhog, produk beras lan mie, lan panganan sing disiyapake miturut bahan baku lan pola konsumsi.
panemune
Francis Bacon, panulis lan filsuf Inggris abad kaping 17, nyoba nyelehake salju menyang pitik kanggo beku. Ora samesthine, dheweke ngalami adhem lan ora suwe lara. Malah sadurunge eksperimen karo daging babi sing ora disengaja, masarakat ngerti yen kadhemen banget bisa nyegah mangan daging saka "ala". Iki nyebabake wong sing duwe omah sugih nyedhiyakake rong es ing omah sing bisa ngreksa panganan.
Ora ana upaya awal kanggo beku panganan sing dadi kunci masalah kasebut. Ora kaya derajat beku, amarga kacepetan beku, iku kunci kanggo beku daging. Mungkin wong pisanan sing nyadari iki yaiku penemu Amerika Clarence Birdseye.
Nganti taun 1950-an lan 1960-an, nalika kulkas rumah tangga dadi luwih populer, panganan beku wiwit didol kanthi jumlah akeh. Ora suwe banjur, bungkus Boz Aiyi sing misuwur abang, putih, lan biru ana ing toko-toko ing pirang-pirang penjuru dunia lan dadi pemandangan sing akrab.
Sawetara taun sawise Perang Dunia I, Bozee nganakake sensus tanduran liar nalika lelungan ing Semenanjung Labrador ing Kanada. Dheweke ngerti yen swasanane adhem banget banjur iwak kasebut beku banget sawise dheweke nyekel iwak. Dheweke pengin ngerti apa iki kunci kanggo nglestarekake panganan.
Beda karo Bacon, Birdseye urip ing jaman beku. Sawise mulih ing taun 1923, dheweke nyoba-nyoba karo freezer ing pawon. Sabanjure, Boz Aiyi nyoba pembekuan macem-macem jinis daging ing tanduran pembekuan sing luwih gedhe. Birdseye pungkasane nemokake manawa cara paling cepet kanggo beku panganan yaiku nyemprot daging ing antarane rong piring logam beku. Ing taun 1930-an, dheweke wis siyap miwiti adol panganan beku sing diproduksi ing pabrik Springfield, Massachusetts.
Kanggo Boz Aiyi, panganan beku kanthi cepet dadi bisnis gedhe, lan sadurunge nggawe proses pembekuan piring dobel kanthi efisien, perusahaane wis beku 500 ton woh-wohan lan sayuran setaun.

Pitepangan produk Bahan baku asale saka papan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Utamane digawe ing China.
Spesifikasi produk Irisan lan dadu, nganggo senar
Fitur produk Nduwe rasa unik saka ilat sapi
Aplikasi saluran Katering, toko serba guna, kulawarga Cara nggunakake: Goreng lan panggangan.
Kondisi panyimpenan Cryopreservation ngisor -18 ℃

Ilat daging sapi bisa disiram, dibakar, utawa dirap. Basa sing didol ing sawetara pasar wis siyap dipangan, nanging ilat mentah, ngrokok utawa uyah kasar asring kasedhiya. Sawise masak, luwih becik disedhiyakake panas utawa adhem, nganggo bumbu utawa tanpa bumbu. Ilat asin biasane dimasak lan diiris nganggo jus sing diramut. Biasane diombe kanthi adhem. Ilat mentah bisa digodhog nganggo anggur utawa digodhog lan disedhiyakake kanthi macem-macem aksesoris. Lidah daging sapi lan ilat daging sapi paling umum, kayata ilat daging sapi ing saus.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan