Irisan Babi Digodhog Beku

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pitepangan produk Bahan baku asale saka papan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, Walanda
spesifikasi Irisan lan dadu, nganggo senar
fitur Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu.
Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane.
Kondisi panyimpenan Cryopreservation ngisor -18 ℃

Cara Pembekuan Enkapsulasi
Cara pembekuan sing dibungkus film, metode CPF duwe akeh kaluwihan: film sing dibentuk nalika panganan beku bisa nyegah ekspansi lan deformasi panganan; matesi tingkat pendinginan, kristal-kristal es sing dibentuk apik, lan ora bakal ngasilake kristal es gedhe; nyegah kerusakan sel, produk bisa dicair kanthi alami; Tekstur panganan rasane enak tanpa tuwa.
Teknologi pembekuan ultrasonik
Cara pembekuan sing dibungkus film, UFT nggunakake gelombang ultrasonik kanggo nambah proses pembekuan panganan. Keuntungan kasebut yaiku ultrasonik bisa ningkatake transfer panas sajrone pembekuan, ningkatake kristalisasi es sajrone pembekuan panganan, lan ningkatake kualitas panganan beku. Maneka efek sing disebabake dening ultrasonik bisa nggawe lapisan wates luwih tipis, nambah area kontak, lan nglawan resistensi transfer panas, sing migunani kanggo nambah tarif transfer panas. Panliten babagan penguatan proses transfer panas nuduhake yen ultrasonik bisa ningkatake inti lan hambatan kristal es sing tuwuh.

Teknologi beku tekanan tinggi
Pembekuan Tekanan Dhuwur. HPF nggunakake pangowahan tekanan kanggo ngontrol prilaku pangowahan fase banyu ing panganan. Ing kahanan tekanan dhuwur (200 ~ 400MPa), panganan digawe adhem nganti suhu tartamtu. Ing wektu iki, banyu ora beku, lan banjur cepet Tekanan saya lega, lan kristal es cilik lan seragam dibentuk ing njero panganan, lan volume kristal es ora bakal saya gedhe, sing bisa nyuda kerusakan internal panganan jaringan lan entuk panganan beku sing bisa njaga kualitas panganan asline.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan