Iga Spare Manis lan Asem

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Iga Spare Manis lan Asem (Iga Spare Manis lan Asam) minangka panganan tradisional sing representatif kanthi rasa legi lan asem. Nggunakake tulang rusuk daging babi seger minangka bahan utama, daging seger lan lembut, lan warna sajian sing wis rampung abang lan mengkilat.

"Manis lan ora nguntungke" minangka rasa sing dimiliki kabeh masakan utama Tionghoa. Iga babi sing asem lan asem diwiwiti ing Zhejiang lan minangka panganan khas Zhejiang.

Iga babi sing asem lan asem asli banget babagan cara lan bahan-bahane. Umume, iga lan iga digunakake. Iga daging babi kudu dicopot saka getih, disiram lan diasinake kanggo rasane, banjur dilapisi karo glepung lan digoreng nganti lumahing emas lan garing. Dijupuk kanggo digunakake mengko. Sawise diwenehi warna gula, tulang rusuk digoreng ing wajan, lan pungkasane ditambah karo cuka beras kanggo rasa sing legi lan asem. Cuka pari kudu digunakake ing kene. Rasa cuka lawas iku kuwat banget lan mengaruhi rasane!

Bahan-bahan sing digunakake ing masakan Shanghai mung asem lan asem. Saos tomat digunakake ing rasa. Iki uga ciri khas masakan Shanghai. Masakan Zhejiang sugeh karo bahan, endah, lan warna, pewangi lan rasa. Masakan Sichuan minangka pilihan paling apik kanggo iga daging babi sing asem lan asem. Masangake karo gula, uyah lan cuka.

Saos kanggo iga daging babi sing legi lan asem mung masakan Shanghai karo saos tomat. Piring Shanghai rasane luwih entheng, dene masakan Zhejiang lan masakan Sichuan luwih penting. Iga daging babi sing asem lan asem saka masakan Shanghai lan masakan Zhejiang minangka masakan sing dimasak, dene iga babi sing asem lan asem ing masakan Sichuan minangka panganan adhem sing misuwur ing Sichuan. Nggunakake cara masak sing digoreng. Iki kalebu rasa manis lan asem, kanthi ambu berminyak, aroma garing lan pelembab. Asam lan empuk, iku panganan pembuka utawa panganan pembuka sing apik. Banget ditresnani wong Tionghoa.

Iga daging babi sing asem lan asem masakan Huaiyang nggabungake karakteristik masakan Zhejiang lan masakan Sichuan kanthi teknik, lan nggabungake karakteristik masakan Shanghai ing rasa. Di bumbu nganggo legi, asam, bawang lan bawang putih, lan digoreng nganggo minyak. Sejarah tulang rusuk daging babi sing asem lan asem digawe ing masakan Huaiyang luwih cendhek tinimbang telung masakan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan