Produk

  • Chicken Chop With Pepper

    Ayam Ayam Kanthi Mrica

    Cara produksi siji 1 balung paha pitik dicopot, ditambahake 1/4 bawang bombay, 2 irisan jahe, 2 sendok makan anggur, sepotong putih daun bawang, rebus suwene sawetara jam ing pot sing wis digosok, lan gunakake garpu kanggo ngetokake akeh potongan daging paha Bolongan cilik. 2,1 sendok makan bubuk mrica ireng, 2 sendok makan anggur masak, 1 sendok makan kecap ringan, 2 sendok anggur abang, setengah sendok mrico ireng sing anyar digiling, 2 sendhok saos tiram, 1 sendok makan gula, ...
  • Sweet And Sour Spare Ribs

    Iga Spare Manis lan Asem

    Iga Spare Manis lan Asem (Iga Spare Manis lan Asam) minangka panganan tradisional sing representatif kanthi rasa legi lan asem. Nggunakake tulang rusuk daging babi seger minangka bahan utama, daging seger lan lembut, lan warna sajian sing wis rampung abang lan mengkilat. "Manis lan ora nguntungke" minangka rasa sing dimiliki kabeh masakan utama Tionghoa. Iga babi sing asem lan asem diwiwiti ing Zhejiang lan minangka panganan khas Zhejiang. Iga babi sing asem lan asem otentik banget babagan cara lan ...
  • Frozen Boiled Pork Slices

    Irisan Babi Digodhog Beku

    Pambuka produk Bahan mentahan asale saka perusahaan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, spesifikasi Walanda Irisan lan dadu, nganggo fitur senar Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu. Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Sistem pembekuan cepet. Sistem pembekuan CAS minangka gabungan saka ...
  • Frozen Boiled Pork  Sticks

    Tongkat Daging Babi rebus Beku

    Pambuka produk Bahan mentahan asale saka perusahaan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, Walanda, lsp. Spesifikasi sing luwih lengkap, nampa fitur khusus Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu. Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Daging beku nuduhake daging sing wis disembelih, sadurunge ...
  • Frozen Boiled Beef  Tissue Sticks

    Tongkat Jaringan Daging sapi Rebus Beku

    Pambuka produk Bahan mentahan asale saka perusahaan jagal lan perusahaan ekspor sing kadaptar ing China. Bahan baku impor utamane saka Selandia Baru lan Australia. spesifikasi Spesifikasi liyane, tampa fitur khusus Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Sistem pembekuan cepet. Sistem pembekuan CAS minangka kombinasi medan magnetik dinamis lan medan magnetik statis, ...
  • Frozen Fried Onion

    Bawang Goreng Beku

    Pambuka produk Registrasi bahan baku, nggunakake bawang kulit kuning. Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane .。 Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Akeh wong mikir manawa panganan sing beku ora sehat, mula dheweke mikir manawa sayuran beku ora seger lan nutriti kaya sayuran seger biasa. Nanging, riset paling anyar nuduhake manawa gizi sayuran beku sejatine luwih dhuwur tinimbang sayuran seger biasa ....