Daging Beku

  • Frozen Boiled Pork Slices

    Irisan Babi Digodhog Beku

    Pambuka produk Bahan mentahan asale saka perusahaan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, spesifikasi Walanda Irisan lan dadu, nganggo fitur senar Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu. Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Sistem pembekuan cepet. Sistem pembekuan CAS minangka gabungan saka ...
  • Frozen Boiled Pork  Sticks

    Tongkat Daging Babi rebus Beku

    Pambuka produk Bahan mentahan asale saka perusahaan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, Walanda, lsp. Spesifikasi sing luwih lengkap, nampa fitur khusus Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu. Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Daging beku nuduhake daging sing wis disembelih, sadurunge ...
  • Frozen Boiled Beef  Tissue Sticks

    Tongkat Jaringan Daging sapi Rebus Beku

    Pambuka produk Bahan mentahan asale saka perusahaan jagal lan perusahaan ekspor sing kadaptar ing China. Bahan baku impor utamane saka Selandia Baru lan Australia. spesifikasi Spesifikasi liyane, tampa fitur khusus Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Sistem pembekuan cepet. Sistem pembekuan CAS minangka kombinasi medan magnetik dinamis lan medan magnetik statis, ...
  • Frozen Boiled Beef Tongue

    Lidah Daging Soto Rebus Beku

    Panganan beku dipérang dadi panganan adhem lan panganan beku. Panganan beku gampang dilestarekake lan akeh digunakake ing produksi, transportasi lan panyimpenan panganan sing bisa rusak kayata daging, unggas, produk akuatik, susu, endhog, sayuran lan woh-wohan; iku nutrisi, trep, higienis lan ekonomi; Panjaluk pasar gedhe, duwe posisi penting ing negara maju, lan berkembang kanthi cepet ing negara berkembang. Panganan sing adhem: ora prelu dibekukan, yaiku ...
  • Frozen Boiled Pork  Slices

    Irisan Babi Digodhog Beku

    Pambuka produk Bahan mentahan asale saka perusahaan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, spesifikasi Walanda Irisan lan dadu, nganggo fitur senar Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu. Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor iki -18 ℃ Cara Pembekuan Enkapsulasi Cara pembekuan film, CPF ketemu ...
  • Frozen Boiled Pork  Sticks

    Tongkat Daging Babi rebus Beku

    Pambuka produk Bahan mentahan asale saka perusahaan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, Walanda, lsp. Spesifikasi sing luwih lengkap, nampa fitur khusus Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu. Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Teknologi protein beku biologis Protein beku biologis ...