Warta

  • Wektu kiriman: Sep-20-2020

    Kanthi ningkatake standar urip masarakat, panganan daging saya suwe saya akeh dadi panganan sing penting. Saliyane nyedhiyakake awak kanthi derajat panas tartamtu, uga menehi nutrisi penting kanggo tuwuh lan perkembangan manungsa lan tetep sehat. 1. Functi ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Sep-20-2020

    Panganan sing ora ilmiah bisa uga ngemot bakteri, virus, parasit, racun lan polusi kimia lan fisik sing mbebayani. Yen dibandhingake karo woh-wohan lan sayuran, daging mentah luwih cenderung nggawa parasit lan bakteri, utamane kanggo nggawa penyakit zoonosis lan parasit. Mula, saliyane kanggo choosin ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Sep-20-2020

    Ing industri panganan, kalebu pabrik panganan daging, pabrik susu, pabrik buah lan minuman, pangolahan buah lan sayuran, proses kalengan, jajanan, pabrik bir lan proses produksi panganan liyane sing gegandhengan, reresik lan reresik peralatan pangolahan lan pipa, kontainer, jalur perakitan , oper ...Waca liyane »