• HK1
  • HK-2
  • HK-3

Kategori Populer

  • Daging

    Meat
  • Woh-wohan

    Fruits
  • Sayuran

    Vegetables
  • factroy

Napa Pilih Kita

  • 100% Panganan Organik Segar

    Shijiazhuang Huikang food Co., Ltd. didegaké ing taun 1993, kanthi modal terdaftar 10 yuta RMB. Perusahaan pengolahan panganan gedhe lan uga integrasi produksi, pangolahan lan perdagangan.
    Perusahaan panganan Huikang dununge ing kabupaten Zhengding, provinsi Heibei, cedhak bandara Shijiazhuang, cedhak jalan tol Beijing-Shenzhen, lan 240Km nganti Beijing, 350km adoh saka Pelabuhan Tianjin. Ana posisi geografi sing utama lan fasilitas lalu lintas sing trep.

hk_pc_logo
  • AIRPLANE ROOT SELATAN ZHENGDING SHIJIAZHUANG HEBEI CHINA
  • Telpon: 0086- (0) 755-82450060
  • E-mail: qiukun@chinahuikang.com

warta paling anyar

  • 20/09/20
    Cara Narik Pelanggan Kanggo Daging Indu ...
  • 20/09/20
    Cara Ngolah Daging Kanthi Ilmiah Ing Kulawarga
  • 20/09/20
    Pengetahuan Kesehatan lan Kesehatan Sing Panganan ...

newsletter