Sayuran Beku Cepet

  • Frozen Fried Onion

    Bawang Goreng Beku

    Pambuka produk Registrasi bahan baku, nggunakake bawang kulit kuning. Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane .。 Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Akeh wong mikir manawa panganan sing beku ora sehat, mula dheweke mikir manawa sayuran beku ora seger lan nutriti kaya sayuran seger biasa. Nanging, riset paling anyar nuduhake manawa gizi sayuran beku sejatine luwih dhuwur tinimbang sayuran seger biasa ....
  • Frozen Diced Cut  Potato

    Kentang Motong Diceket Beku

    Introduksi produk Cathet bahan baku, umume kentang daging putih. Spesifikasi produk 10mm 、 15mm 、 17mm , Randomcut3.5g / 6g / 7g Fitur produk Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Sistem pembekuan cepet. Sistem pembekuan CAS minangka kombinasi medan magnet dinamis lan medan magnetik statis, sing nerbitake energi cilik saka tembok kanggo nggawe molekul banyu ing ...
  • Frozen Diced Cut Onion

    Trikatuka Goreng Ngiris Beku

    Pambuka produk Bahan baku saka basis rekor sayuran。 Spesifikasi produk Ukuran potong5mm 、 10mm Fitur produk Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane. Kondisi panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Sistem pembekuan cepet. Sistem pembekuan CAS minangka kombinasi medan magnetik dinamis lan medan magnetik statis, sing ngetokake energi cilik saka tembok kanggo nggawe molekul banyu ing panganan cilik lan seragam, lan ...
  • Frozen Diced Cut Carrot

    Wortel Potong Roti Beku

    Pambuka produk Saka basis rekor, panggunaan telung jinis wortel abang Jepang, warna cerah, lawang mlebu sing manis. spesifikasi Dicing, shred, irisan. Nampa fitur Produk khusus Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane conditions Kahanan panyimpenan Cryopreservation ing ngisor -18 ℃ Sistem beku instan. Sistem pembekuan CAS minangka kombinasi medan magnetik dinamis lan medan magnetik statis, sing nerbitake energi ...