Wortel Potong Roti Beku

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pitepangan produk Saka basis rekor, panggunaan telung jinis wortel abang ing Jepang, warna-warna cerah, lawang mlebu sing manis.
spesifikasi Dicing, shred, irisan. Nampa adat
Fitur produk
Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane。
Kondisi panyimpenan Cryopreservation ngisor -18 ℃

Sistem pembekuan cepet. Sistem pembekuan CAS minangka kombinasi medan magnetik dinamis lan medan magnetik statis, sing nerbitake energi cilik saka tembok kanggo nggawe molekul banyu ing panganan cilik lan seragam, lan banjur langsung adhem panganan saka negara superkolol dadi -23 ° Beku ing ngisor C. Amarga ekspansi kristal beku diminimalake, jaringan sel panganan ora rusak, lan warna, aroma, rasa lan seger panganan bisa dipulihake sawise dicair, lan ora ana jus sing ilang, lan rasa lan penylametan banyu luwih apik. njaga
Pembekuan dekompresi panganan
Dekompresi panganan lan pembekuan Dekompresi panganan lan pelestarian beku kasusun saka pendinginan vakum, cryopreservation lan panyimpenan gas. Iki nduweni ciri suhu sithik lan oksigen sithik, nyandhet tuwuh lan ambegan mikroorganisme, lan nyuda pengaruh (karusakan) oksigen lan karbon dioksida ing panganan. Mula, pengawetan pembekuan tekanan suda ora mung duwe kaluwihan pembekuan kanthi cepet, wektu pengawetan sing suwe lan kualitas panyimpenan sing luwih apik, nanging uga umur panganan sing luwih dawa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan