Tongkat Daging Babi rebus Beku

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pitepangan produk Bahan baku asale saka papan jagal lan perusahaan registrasi ekspor ing China. Bahan baku impor utamane saka Prancis, Spanyol, Walanda, lsp.
spesifikasi Spesifikasi liyane, nampa adat
fitur Rasio lemak nganti tipis yaiku 3: 7, lemu nanging ora lemu.
Aplikasi saluran Cocog kanggo ngolah panganan, rantai restoran lan industri liyane.
Kondisi panyimpenan Cryopreservation ngisor -18 ℃

Daging beku nuduhake daging sing wis disembelih, wis digawe adhem kanggo ngilangi asam, beku, banjur disimpen ing ngisor -18 ° C, lan suhu daging sing jero ana ing sangisore -6 ° C. Daging beku bermutu tinggi umume beku ing -28 ° C nganti -40 ° C, lan kualitas daging lan rasane ora beda karo daging seger utawa adhem.

Yen beku ing suhu sing luwih murah, kualitas lan rasa daging bakal beda-beda, mula sebabe masarakat nganggep daging beku ora enak. Nanging, rong jinis daging beku kasebut nduweni umur sing luwih dawa, mula digunakake akeh.

Pengaruh mikroba
1. Maneka reaksi biokimia mudhun nalika metabolisme zat mikroba ing suhu sithik, mula tuwuh lan reproduksi mikroorganisme mboko sithik.
2. Nalika suhu mudhun ing ngisor titik beku, banyu ing mikroorganisme lan medium ing saubenging beku, sing nambah viskositas sitoplasma, nambah konsentrasi elektrolit, ngganti nilai pH lan kahanan koloid saka sel, lan sel. Cedera, pangowahan lingkungan internal lan eksternal kasebut minangka panyebab langsung saka alangan utawa matine metabolisme mikroba.
Pengaruh enzim
Suhu sithik ora bisa nyandhet enzim, lan enzim isih bisa njaga bagean saka kegiyatane, mula katalisis ora mandheg, nanging prosese alon-alon. Contone, trypsin isih duwe reaksi lemah ing -30 ° C, lan enzim lipolitik isih bisa nyebabake hidrolisis lemak ing -20 ° C. Umume, kegiatan enzim bisa dikurangi nganti sithik -18 ° C. Mula, panyimpenan suhu sithik bisa nambah wektu ngreksa daging.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan