Kepiye Cara Menarik Pelanggan Kanggo Industri Daging?

Kanthi ningkatake standar urip masarakat, panganan daging saya suwe saya akeh dadi panganan sing penting. Saliyane nyedhiyakake awak kanthi derajat panas tartamtu, uga menehi nutrisi penting kanggo tuwuh lan perkembangan manungsa lan tetep sehat.

1. Produk daging fungsional
Iki nuduhake produk daging kanthi fungsi perawatan kesehatan tartamtu, unsur tilak lan penguat nutrisi, sing ditambahake ing produk daging tradisional liwat operator sing cocog, lan ora kena pengaruh suhu, tekanan tinggi lan nilai pH ing proses pangolahan. Agen penylametan kualitas panganan alami murni (pengawet) bisa nggayuh tujuan perawatan kesehatan sawise mangan. Cara nggunakake sumber daya sing ana saiki kanggo ngembangake produk daging fungsional kanthi kurang kalori, kurang nitrat lan uyah sing sithik, sing bisa ngatur fungsi awak, nambah kekebalan, nundha penuaan lan ningkatake fitness awak, minangka topik anyar sing diadhepi pangembangan anyar produk daging ing China.

2. Produk daging suhu sithik
Amarga beda pola makan lan popularitas produk daging Tionghoa kayata sosis ham, struktur konsumsi produk daging ing China isih dikuwasani produk daging medium lan suhu dhuwur. Ing pasar Jepang, proporsi telung jinis produk daging suhu murah (daging babi, ham, sosis) ing konsumsi kluwarga paling dhuwur 90%, lan produk daging suhu sithik yaiku konsumen utama. Sajrone pangolahan produk daging suhu kurang, protein cukup kanggo protein, daginge kenceng, elastis, kenyal, lembut, asri lan jus, sing bisa njaga nutrisi asli lan rasa gawan nganti maksimal. Iki luwih unggul tinimbang produk daging suhu dhuwur kanthi kualitas. Kanthi ningkatake standar urip masarakat lan nguatake konsep pola diet sehat, produk daging suhu paling murah duwe posisi dominan ing pasar daging. Ing taun-taun pungkasan, produk daging suhu sithik mbaka sithik disenengi dening akeh konsumen, lan dadi titik panas tumrap konsumsi produk daging.

3. Katering
Saiki, model anyar, format anyar, lan konsumsi anyar terus berkembang, lan konsumen utama ing pasar yaiku pasca 80, utamane pasca 90. Ana nganti 450 yuta wong ing China, cacahe udakara sepertiga saka total populasi. Dheweke duwe daya beli sing aktif lan kuwat. Rata-rata wektu kerja ing pawon pasca 80-an lan 90-an wis mudhun saka 1 jam per kapita dadi 20 menit, lan asring ngolah panganan setengah-setengah. Akeh wong sing ora masak ing omah, lan dadi normal yen mangan ing njaba lan pesen dhaharan. Sanalika, panjaluk konsumsi kanggo kabeh masarakat uga nuduhake gaya santai. Kabeh mau bakal nggawa pangowahan gedhe ing industri katering lan industri pangolahan daging, saengga bisa ningkatake struktur produk, model bisnis, rasa lan rasa, produksi standar lan aspek liyane dadi makalah ujian sing dibutuhake. Syarat dhasar saka takeout katering Internet yaiku rasa, kecepetan lan kenyamanan. Iki mbutuhake penyederhanaan operasi koki lan standarisasi rasa sajian. Pra pamrosesan + bumbu, panggolekan piring lan wajan biasa yaiku arah anyar industri pamrosesan produk daging ing mbesuk, kayata hotpot, panganan sederhana, panganan cepat saji, sarapan lan produk daging liyane.

Kanthi popularitas urip santai kanthi bertahap, konsumsi panganan santai saya tambah, lan dadi jinis mode konsumsi ing masarakat saiki. Volume penjualan pasar mundhak kanthi cepet kanthi tingkat pertumbuhan 30% - 50% saben taun. Produk daging luang duwe papat ciri konsumsi: rasa, nutrisi, rasa seneng lan spesialisasi. Konsumen produk daging santai kalebu bocah, remaja, buruh kerah putih kutha, wong diwasa lan wong tuwa. Antarane, bocah-bocah, remaja, lan pekerja kerah putih dadi tenaga konsumsi utama utawa promotor produk-produk anyar, lan katrampilan nampa rega sing kuwat. Rasa minangka jiwa produk daging luang lan gaman paling mematikan kanggo narik konsumen. Rasa produk daging biasa (daging pitik, babi, daging sapi, iwak, barbecue, lan liya-liyane) angel kanggo nyukupi kebutuhan konsumsi luang, mula inovasi rasa paling penting.

Produk daging tradisional Tiongkok duwe sejarah luwih saka 3000 taun. Sajrone sejarah sing dawa, wiwit saka barbecue daging mentah nganti ngolah daging sing wis dimasak, produk daging tradisional Tionghoa wis mboko sithik. Ing pertengahan abad kaping-19, produk daging gaya kulon dikenalake menyang China, dadi kahanan ing endi ana rong jinis produk daging urip bebarengan lan dikembangake.


Wektu kiriman: Sep-20-2020